Top Wall – storformat design overflader til eksklusivt badeværelsesdesign

wedis Top Wall storformat design overflader er et attraktivt alternativ til kunder, der ønsker et designer-badeværelses elegante, æstetiske udtryk, men som ikke ønsker at betale det, som håndplukkede italienske storformat fliser koster.

Store formater indtager scenen i badeværelsesdesigns

Badeværelsesdesign med helt store formater uden synlige tværgående fuger er i den grad trådt ind på scenen de senere år som et elegant og moderne alternativ til flisebeklædning med både små og store fliser.

wedis Top Wall-serie består af højkvalitets kompositmateriale i kombination med vinyl og Top Wall design overfladerne har hidtil være tilgængelige med naturstens-struktur i farverne Stone grey, Sahara beige, Concrete grey, Carbon black og Pure white.

Stabilt og stærkt materiale med et eksklusivt udtryk

Pure White Top Wall er lavet I et kompositmateriale, der består af stenpulver/mineralstoffer, der bliver støbt med et plastisk bindemiddel. En proces der frembringer et uhyre stabilt og stærkt materiale med en imponerende tyk slidflade.

Materialets naturlige udtryk, hvor variationer i farve og finish varierer, giver overfladen det spil, som resulterer i et eksklusivt udtryk. Et udtryk der desuden giver uanede muligheder for at kombinere med fliser, så det tilpasses ethvert individuelt behov. 

wedi Top Wall – nem at rengøre og vedligeholde

På grund af materialets høje kvalitet og færre samlinger er wedis Top Wall yderst hygiejnisk – også over tid. Overfladen på de fire Top Wall-farver med struktur er ikke blot antibakterielle og skimmel-afvisende, de er også testet ift. at være modstandsdygtige overfor kemiske midler som eksempelvis afløbsrens, rengøringsmidler, klor, make-up og mascara og meget andet kemi, du benytter på badeværelset.

wedi produkter

  • wedi Top Wall, fugefrie designoverflader.
  • Fåes i farverne: Stone grey, Sahara beige, Concrete grey og Carbon black med naturstensstruktur, mens Pure white har en ensartet overflade.
  • Top Wall er en del af wedi Top Line sortimentet, der desuden består af: wedi Fundo Top, wedi I-Board Top, wedi Sanoasa Top, wedi Niche Top.

Fakta

  • Materialetykkelse: 6 mm
  • Skærbar – kan bearbejdes med gængse værktøjer.
  • Modstandsdygtig overfor skimmel og bakterier. 
  • Kemikaliebestandig.
  • Skridsikker.

Vil du vide mere?

Så kontakt os nu! Vi hjælper gerne med spørgsmål – og med at realisere dine wellness- og badeværelsesdrømme.