Samarbejde med Spark Vision

 

Tegneprogrammet Spark Blueprint™ er et professionelt salgsværktøj for forhandlere af fliser og klinker – og samtidig også for den moderne entreprenør.

Spark Vision – drøm det, design det, køb det

 

Med Spark Blueprint™ tegnes et komplet bad inkl. møbler, hygiejneartikler, fliser og designoverflader på mindre end 10 minutter.

Når badeværelset er oprettet i Spark Blueprint™ bliver der lavet en detaljeret specifikation, som viser hvordan badeværelset skal konstrueres samt hvor fliser og klinker skal placeres. Desuden beregnes materialeforbrug og en samlet pris. wedis produktsortiment er implementeret i Spark Blueprint™; bænke med forskellige sokkelpositioner, wedi Fundo® gulvsystemer, badekar samt håndvaske.

brandraadgivning

Skal vi tegne dit bad?

mac_spark_blueprint_600

Samarbejdet med Spark Vision og udviklingen med wedis produktsortiment i tegneprogrammet
Spark BlueprintTM, giver unikke muligheder til vores kunder om at visualisere wedis smarte
designløsninger i kommende baderum. Kunden får et flot visuelt udtryk af det færdige baderum, og får lynhurtig skabt et grundlag for beslutningen om det ene eller det andet design ønskes. Spark blueprint skaber en materialeliste, en 3D-visualisering samt smukt billedmateriale, der tilsammen skaber grundlag for slutkundens design og ønsker.

Lasse Bo Varberg Ervolder, Area Manager Scandinavian Regions