wedi tager 1.pladsen…

Byggfakta DOCU har samlet de mest besøgte leverandører i 2023 i Nordens største digitale produktkatalog for byggematerialer. Listen toppes af wedi!

– Vi ser mange producenter og leverandører inden for bad/toilet/bruser stå øverst på listen, ligesom virksomheder knyttet til energieffektivisering, siger Caroline Weinberg, forretningsområdechef i Byggfakta DOCU.

wedi har indtaget førstepladsen på DOCUs topliste for 2023 og er dermed avanceret fra det foregående års andenplads.

– Det er vi selvfølgelig utrolig stolte af, ikke mindst at vi som team formåede at være i top to år i træk, siger Lasse Ervolder, ansvarlig for wedi på det skandinaviske marked.

Virksomheden arbejder med gulv- og vægkonstruktioner i badeværelser, kundetilpassede løsninger og ikke mindst implementering af gulvvarme i vådrum. Produktsortimentet omfatter hovedsageligt byggeplader og produktserier af vandtætte isoleringsmaterialer.

Hvorfor tror du, at dine bad- og vådrumsprodukter topper “hot listen”?

“Ja, hot er præcis, hvad vi er… og varme er en af ​​vores kerneværdier. Derudover er jeg sikker på, at vores utallige sammensætningsmuligheder i vores standardløsninger, samt at vi samtidig skaber individuelle løsninger, gør os attraktive, når det kommer til renovering eller nybygning af wellness- og badefaciliteter, uanset om det er lejlighed, bygninger, enfamiliehuse, svømmehaller eller store hotelprojekter.”

Lasse Bo Varberg Ervolder

Area Manager Scandinavian Regions, wedi GmbH

Byggfakta DOCU’s statistik for 2023 viser også, hvilken type dokumentation der blev downloadet mest fra hjemmesiden i løbet af året.

– Vi ser, at interessen for at bygge varedeklarationer for produkter til højrisikomiljøer (f.eks. fængsler) står højt på listen. Det er meget interessant. CAD og BIM er stadig interessante at tage med hjem, samt EPD’er og andre typer dokumenter knyttet til bæredygtighed og miljø, siger Caroline Weinberg.

wedi har oplevet øget interesse for EPD’er

– Vi oplever dagligt efterspørgsel efter miljødokumentation, og EPD er et af mange værktøjer, vi bruger. Det er et nøglepunkt i vores strategi omkring bæredygtighed, siger Lasse Ervolder.

Sidste års udfordringer i form af byggekrisen, bolignedgang, høje renter og inflation har øget kreativiteten hos mange leverandører.

“Med lavere boligbyggeri er en række af de virksomheder, der ses hos os, nødt til at gentænke, hvordan de vælger at præsentere sig selv. En stor del af deres produkter passer lige så godt indenfor fx ROT (Reparation og vedligeholdelse samt om- og tilbygning), skole-branche og institutionsprojekter. Jeg tror, ​​de seneste års udfordringer også gør, at virksomheder nu er vant til hurtigt at ændre planer og have en agil måde at arbejde på med at udvikle nye ideer, produkter, løsninger og processer. Kreativiteten i de virksomheder, vi ser, imponerer virkelig.”

Caroline Weinberg

forretningsområdechef i Byggfakta DOCU.

Fakta
2023 – wedi ligger på 1. pladsen
2022 – wedi ligger på 2. pladsen

Vil du vide mere?

Så kontakt os nu! Vi hjælper gerne med spørgsmål – og med at realisere dine wellness- og badeværelsesdrømme.