wedi Sanwell forener funktionalitet med god stemning

Blødt lys indlagt i en hylde, så der skabes en smuk niche med plads til lidt af hvert – det skaber feel-good stemning og dermed wellness i badet.

Funktionalitet og høj kvalitet betyder alt i vådrummet. Her, mere end noget andet sted i boligen, er det vigtigt, at alle vand- og elinstallationer er udført korrekt. Men herudover skal badet også være et hyggeligt rum, man har lyst til at opholde sig i.

Lys giver hygge

Lyskilder spiller en meget stor rolle, når et rum skal være hyggeligt og velfungerende. En tommelfingerregel siger, at der mindst skal være tre forskellige lyskilder i et rum, for at man får skabt god stemning.

I vådrummet vil loftslyset og lyset ved spejlet nærmest være en selvfølgelighed, men nu har wedi GmbH udviklet løsningen på, hvordan kan man få flere sikre vandtætte lyskilder. Med en præfabrikeret lysgivende niche, der samtidig løser problemet med at have et sted, hvor man kan opbevare shampoo, sæbe mv., kan man med nichehylden wedi Sanwell Top LED niche få et elegant oplyst afsætningssted.

Og wedi Sanwell Top LED niche er den fuldt integrerbare niche præ-installeret med vandtæt LED-lys og ready-to-use surface. Et varmt hvidt lys bløder rummet op, og det er lys nok til, at der samtidig skabes overblik. Det er genialt at få skabt hyldeplads fx inde i badet eller på en væg i vådrummet, der måske kræver lidt ekstra, fordi der er rørføring eller andet, der er svært at passe ind.

 

wedi Sanwell niche med LED

Føres i fem designoverflader og farver

Den færdige niche med lys fås i størrelse 20 x 40 cm og i størrelse 30 x 60 cm. De fem farver, som wedi Sanwell Top LED niche føres i, matcher wedi Top Walls slidstærke designoverflader. Skab harmoni eller kontrast, vælg mellem:

  • Stone grey, Natural sten-look skabt af vinyl og komposit materiale
  • Sahara beige, Natural sten-look skabt af vinyl og komposit materiale
  • Concrete grey, Natural sten-look skabt af vinyl og komposit materiale
  • Carbon black, Natural sten-look skabt af vinyl og komposit materiale
  • Pure White, et ensartet mineralsk materiale

 

Produktet er skabt i et 100% vandtæt letvægtsmateriale og passer til de fleste baderums design og udtryk.

wedi produkter

  • wedi Sanwell Top LED niche, rektangulær, 20×40 cm
  • wedi Sanwell Top LED niche, rektangulær, 30×60 cm

Vil du vide mere?

Så kontakt os nu! Vi hjælper gerne med spørgsmål – og med at realisere dine wellness- og badeværelsesdrømme.