Vådrumsoverflade helt uden samlinger? Få wedi Top® Wall i nye eksklusive farver

 

Designoverfladerne wedi Top® Wall har ikke kun materialemæssig høj kvalitet, nu er de geniale vådrumsoverflader til og med kommet i tre nye elegante overflader i lyst eller mørkt poleret betonlook med marmor og granitskærv.

 

Der er luksus og high-end design over de tre nye wedi-produkter wedi Top® Wall – både farvemæssigt og i forhold til finish. I forvejen er overfladernes høje kvalitet og store fleksibilitet anerkendt, ligesom de vedligeholdelsesfrie og anti-bakterielle fordele ved Top® Wall bliver fremhævet af branchefolk.

Stil, tekstur og farve sætter stemningen i rummet

Hidtil har man kunnet få wedi Top® Wall i farverne Pure white, Stone grey, Sahara beige, Concrete grey og Carbon black. Nu føres produktet også som tre ’Flake-varianter’, der har tekstur og overflade, der ligner natursten til forveksling, men som samtidig har den kendte og helt særlig holdbarhed. De nye wedi muligheder er:  

  • Flake hvid – lyst betonlook med marmorskærv, der har et nærmest klassisk italiensk look
  • Flake lys grå – lyst gråt betonlook med granitskærv, der har et cool factory-udtryk
  • Flake grå – mørkt betonlook med granitskærv, der udstråler stram New Yorker stil.
wedi Top Wall, Flake

Genanvendelige materialer højner design og miljø

Der er anvendt 60 % genanvendeligt letvægtsmateriale i skabelsen af wedi Top® Wall. Overfladerne er slidstærke og ikke-porøse med et minimalistisk og renset udtryk, der passer godt ind i tidens trend med Nordic-living. Eftersom fladerne er baseret på naturlige komponenter, så er materialet helt unikt, og det giver et særligt eksklusivt og samtidig levende udtryk.

Top Wall imødekommer ønsket om at skabe holdbare overflader uden fuger, så vådrummet kan få præcis det udtryk, man ønsker, uden fuger eller sammenføjede klinker. Hvad enten det er gulv, vægge eller siderne på badekarret, så kan wedi Top® Wall tilpasses. Formaterne kan leveres i størrelser helt op til 1,20 x 2,50 meter, hvilket giver utrolig mange muligheder for at skabe præcis det vådrum, man ønsker. Tykkelsen af overfladerne er blot 6 mm, så fladerne er lette at integrere i ethvert byggeri og på enhver lokation.

Når wedi Top® Wall beskrives som hygiejnisk og anti-bakterielt, skyldes det den meget plane og rene flade, hvor snavs og belægning ikke bliver siddende. Da enhver tilpasning kan udføres enkelt, får man med wedis produkter gennemtænkte løsninger med lang levetid, høj tolerans og nem rengøring – kort sagt: Med hele den velassorterede wedi Top Line serie er der ingen begrænsninger, når badet designes.

wedi produkter

  • wedi Top Wall

Fakta

wedi Top® Wall fås nu også i farverne:

  • Flake hvid
  • Flake lys grå
  • Flake grå

Formaterne kan leveres i størrelser helt op til 1,20 x 2,50 meter og er kun 6 mm tykke.

Vil du vide mere?

Så kontakt os nu! Vi hjælper gerne med spørgsmål – og med at realisere dine wellness- og badeværelsesdrømme.