Luksuriøs spa-feeling i unikt Lillestrøm-byggeri

I Lillestrøm, med blot 10 minutter til Oslo S og 10 minutter til Gardermoen lufthavn, findes en sand oase kaldet Sville med 54 nybyggede lejligheder. Enhver detalje er gennemtænkt i det minimalistiske byggeri, og særligt baderummene sætter nye standarder for følelsen af wellness og ikke mindst indenfor produktkategorien; komplette systemelementer.

Netop boligens vådrum kan være en byggeteknisk udfordring, men i Sville projektet er byggematerialerne nøje udvalgte, og resultatet er et luksuriøst, lækkert udtryk.

I Sville har man taget virksomheden wedi, der er eksperter i innovative løsninger i vådrumsmiljøer, med på råd, og det er wedi, der har stået for den høje kvalitet, og som dermed er garant for sikkerheden.

Den personlige spa-oplevelse

Netop fordi wedi har styr på alle detaljer og sikkerheden i ethvert element i vådrummet, er totaloplevelsen så unik i Sville. Alle væggene i baderummet er beklædt med wedi Top Wall – designoverflader i naturstenslook, der har en slidflade med meget høj styrke, fordi materialet er komposit; stenpulver og mineraler der er støbt med et plastisk bindemiddel. Koblingen mellem en særlig robust overflade og et smukt naturligt look, gør wedi Top Wall designoverfladerne til et perfekt valg. Kun kreativiteten sætter grænser for kombinationsmuligheder med øvrige overflader, valg af sanitet og indretning af et lækkert bad med en personlig spa-oplevelse.

I alle baderum er der anvendt wedi gulvsystem Fundo Integro og wedi Preline byggeplader med vandbåren gulvvarme, og det gør, at både følelsen af velvære med et lunt badeværelsesgulv, og sikkerheden i byggeriet er i orden.

Solid letvægter giver åbenlyse fordele

Montage-letheden i wedis systemer gavner den samlede konstruktion. I etagebyggeri, som dette projekt med betondæk, der støbes på pladsen eller løftes ind som elementer, kan afløbsproblematikken være sin sag at placere. Med wedi Fundo Integro tyklagsgulve, hvor afløbsproblematikken er integreret i elementet, er det let at tilpasse og justere rørføringen. – Ren Plug n’ Play!

wedi Fundo Integro

Med wedi Top Wall, Fundo Integro og wedi Preline gulvvarme er vådrummet fremtidssikret

Det gennemtestede produktsortiment, som wedi tilbyder, har åbenlyse fordele i et fremtidssikret byggeri:

 • 100 % vandtæthed
 • Gulvelementer og vægplader har lav vægt
 • Korrekt fald i forhold til vandafledning på gulvfladen
 • Fald på hele gulvet 1:100 og udenfor selve brusenichen
 • Gulvene i Sville projektet lever op til BVN Byggebranchens vådrumsnorm figur 11.2.2C
 • Nem montering, installering og integration i byggeriet
 • Kan tilpasses og specialproduceres til ethvert byggeri og størrelse af baderum.

Alt vedrørende brandrådgiverdokumentation, konstruktionstegninger og produktfakta leveres af wedi, og det giver sikkerhed ved alle aspekter i forbindelse med etablering af vådrum.

Vi er stolte af at have bidraget til den arkitektoniske vision Sville – første del, og det er en fornøjelse at se, hvor godt byggeriet er lykkedes.

Eftersom ét af vores parametre netop er at arbejde med bygherrer på længere sigt, er vi selvfølgelig også ydmyge og stolte over, at vi også skal levere til de næste 2 rater af dette prestigeprojekt i Lillestrøm og vi takker for samarbejdet med Taraldset Eiendom.”

Lasse Bo Varberg Ervolder, Area Manager Scandinavian Regions

Fremtidsdrøm om urban living

I Sville ved Lillestrøm er drømmen om luksus og spa-feeling således blevet forenet i en perfekt kobling mellem god arkitektur, wedis særlige dokumenterede teknologi til vådrum og en unik beliggenhed, der favner fremtidens drøm om urban living.

Med wedi er mulighederne i vådrum blevet ubegrænsede!

wedi produkter

 • wedi Fundo Integro gulvelement
 • wedi Top Wall designoverflader
 • wedi Preline gulvvarmeplade

Godkendelse

 • wedi Fundo gulvelement
 • MK godkendelse 7.22/1727

  MK Godkendelse 7.22/1727

Fakta
Hovedentreprenør: Taraldset Eiendom
Antal nybyggede badeværelser: 54

Vil du vide mere?

Så kontakt os nu! Vi hjælper gerne med spørgsmål – og med at realisere dine wellness- og badeværelsesdrømme.